Blijf op de hoogte van alles wat er speelt bij MOMUS! Wij delen graag onze passie voor gastronomie en cultuur met onze gasten en andere geïnteresseerden. Via onze social media kanalen blijf je op de hoogte van ons laatste nieuws, nieuwe gerechten en aankomende evenementen. Bovendien kun je ons volgen op Instagram en Facebook om niets te missen!

Mixology Magic with Marijn at MOMUS

Read English version here “Een uit de hand gelopen hobby”, noemt Marijn (barman bij MOMUS) zijn nieuw gevonden passie voor mixologie. Genieten van smakelijke cocktails doet hij zelf pas sinds twee jaar. Op zijn 21e ontdekt hij dat er echte vakmanschap schuil gaat achter de talloze bekende en minder bekende cocktails. Het begon voor hem met de ‘Baco’ (Bacardi-cola) en […] Lees verder »

Chef-kok MOMUS aan het woord

De nu 34 jarige chef-kok Mitchel werkt sinds zijn 15e in de keuken en geniet er nog dagelijks volop van. We nemen een kijkje in de keuken van Mitchel. Hoe kwam je erachter dat je kok wilde worden? Mitchel: ”Sinds mijn 12e ontwikkelde ik al interesseerde voor het vak. Ik had het geluk om op mijn 15e proef te draaien […] Lees verder »

André Rieu Vrijthofconcerten

Het is 2005 als André Rieu zijn eerste concert op het Vrijthof geeft. Een hele nieuwe beleving! Albert Delboeuf (eigenaar restaurant Momus) over zijn ervaringen. “Ik herinner het me nog goed. Niet alleen zijn muziek maakte indruk maar het totaalplaatje. De concerten zijn door de jaren heen steeds meer uitgebreid. Zoals het uitnodigen van bijzondere gasten die tot het laatste […] Lees verder »

Genieten van muziek in stilte

Dat muziek emoties losmaakt en mensen kan verbinden, zal je niet verrassen. Het is tenslotte een universele taal die geen tolk nodig heeft. Liefde voor muziek delen we graag met onze gasten. Gastvrijheid is meer dan alleen het verwennen van het smaakzintuig. Ons gehoor is net zo gulzig en gevoelig. Door het prikkelen van alle zintuigen in een ruimte waar […] Lees verder »