Over ons

Gelegen aan het historische Vrijthof, voelt iedere gast de grandeur en rijke (Maastrichtse) historie van het pand waarin restaurant MOMUS is gevestigd. Sinds 1883 heeft MOMUS vele doelen gediend, maar altijd onder dezelfde naam.

Wij genieten het voorrecht om iedere bezoeker gastronomisch in de watten te leggen. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan kwaliteit en totaalbeleving. Dit gebouw is bij uitstek de plek om alle zintuigen te prikkelen. De uitgebreide menukaart is toegankelijk voor iedereen. Onze chefs laten zich inspireren door over de grenzen heen te kijken. Hierdoor ontstaan er verrassende gerechten met producten van de hoge kwaliteit.

Het eclectisch interieur van MOMUS ademt de sfeer van een theater. Dat inspireert om onze gasten culinair te verwennen én een beleving te bieden waar je ogen en oren te kort komt. In het muzikale hart van MOMUS staat een piano (vleugel). Musici, muzikanten, (beeldend) kunstenaars en performers bieden we geregeld een podium. Daarbij ben je van harte uitgenodigd. 

Een bezoek aan MOMUS smaakt naar meer! 

Wil je op de hoogte blijven van onze muziek- en kunstpodium? Houd dan ons programma bij onder het kopje ‘EVENTS’.