Bij MOMUS gaat het niet alleen om gastronomie en cultuur voor onze gasten, maar ook om het creëren van een aangename werkomgeving voor onze medewerkers. Het team staat centraal en we hechten veel waarde aan samenwerking en sfeer.

Onze vaste teamleden zijn gepassioneerd en streven elke dag naar perfectie, om de beleving voor onze gasten te verbeteren. Elk teamlid heeft zijn of haar expertise en samen zorgen we voor een naadloze en gastvrije service.

Bij MOMUS geloven we in teamwork en investeren we in de ontwikkeling van onze medewerkers. Door middel van trainingen en cursussen halen zij het beste uit zichzelf. Het Momus team is een hechte groep die elkaar inspireert om tot nieuwe hoogtes te komen.

We zijn trots op ons team en stellen ze graag aan je voor. Kom langs en ontmoet onze ervaren chefs en enthousiaste bedieningsmedewerkers die bijdragen aan de unieke Momus beleving. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Albert
Eigenaar
...
Chantal
Eigenaar
Arlon
Manager
Naast taken als het verzorgen van de inkoop van drank en de nodige administratieve werkzaamheden, ben ik regelmatig op de werkvloer. Als één van de aanspreekpunten van onze gasten streef ik altijd naar de beste serviceverlening. Ik krijg er energie van om mijn collega's met plezier aan het werk te zien.
Janneau
Manager
Als je ons restaurant bezoekt heb je grote kans me tegen te komen. Momus is voor mij een tweede thuis waar ik naast het bieden en bewaken van onze kenmerkende gastvrijheid, ook met mijn creativiteit en passie voor muziek terecht kan.
Mitchel
Chef
Ik ga heel wat jaren als chef bij MOMUS mee. Ooit gestart met eenvoudige driegangenmenu’s en nu naar het vernieuwende à la carte menu en de kwaliteit steaks. Uitdaging en vernieuwing zijn voor mij belangrijk en herken me daarom in de stelling van de Britse chef-kok Marco Pierre White: “Dreams are important, without them you never achieve anything."
Esther
Sous-chef
Sinds 2009 is MOMUS de plek waar ik met plezier werk. Mede dankzij mijn collega's, vooral de jongens in de keuken, voelt het voor mij als een tweede familie. We werken hard maar er is ook tijd voor een lach en een traan. Al jaren bouwen we op elkaar. Daarom zijn wij zo’n goed team en ben ik blij dat ik met deze kanjers mag werken!
Jordy
Zelfstandig werkend kok
Als zelfstandig werkend kok bereid ik gerechten aan zowel de koude- als aan de warme kant en verzorg desserts. Werken bij MOMUS voelt als een tweede thuis. We hebben veel plezier onderling maar werken ook hard. Als geboren en getogen Maastrichtenaar is het helemaal geweldig om te kunnen werken in een bedrijf met een rijke historie aan het prachtige Vrijthof.
Gonzalo
Zelfstandig werkend kok
Als een van de laatste heb ik me gevoegd bij het keukenteam van MOMUS waar ik me erg welkom voel. Het is ook fijn om te ervaren dat onze mening ertoe doet. Mede hierdoor én de goede onderlinge communicatie, ben ik erg gemotiveerd om onze gasten het allerbeste op te dienen.
Glenn
Zelfstandig werkend kok
Ik ben een man van weinig woorden en meer van daden. Daarom zal ik ook hier geen woorden verspillen. Werken als meewerkend kok in de keuken bevalt me prima. Werken in íedere horecakeuken níet! In het keukenteam van MOMUS kan ik mezelf zijn. Ik voel me hier gewaardeerd.
Marijn
Assistent manager
Van dans naar cocktails en mixologie. Een parttime job bij MOMUS hielp me om mijn danscarrière te vervolgen. De pandemie haalde daar een streep doorheen en ik ontdekte een nieuwe passie. In de wereld van cocktails en mixologie valt nog heel wat te ontdekken!
Leila
Bedieningsmedewerker
Jon
Assistent manager
Momus is mijn eerste horecabaan en inmiddels mijn tweede thuis. Want naast hard werken wordt er ook tijd gemaakt voor plezier, lachen en zeker af en toe een feestje. Hier heb ik mijn passie voor hospitality ontdekt, waar het voor staat en wat het voor mij betekent.
Bagus
Bedieningsmedewerker
Mijn roots liggen in Indonesië maar ik werk hier sinds 2007. MOMUS is als mijn tweede thuis. Ik ben dol op de gerechten die in onze keuken worden bereid daarom is het voor mij veiliger om in de bediening te werken. Ons team is hecht ondanks alle tegenwind die we de afgelopen jaren meemaakten. Voor mij de belangrijkste reden om te blijven.