Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 54.198.134.104 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
55 berichten.
Luc, Luci, Karel en Loes schreef op 8 augustus 2010:
Geweldige prijs/kwaliteit. Het driegangen menu is een aanrader. Als groepje hadden we veel verschillende keuzes gemaakt en alles smaakte prima en was van goede kwaliteit. Een leuke ambiance en de bediening was ook okay.
Hub en Marlies schreef op 4 augustus 2010:
Wij hebben maandag 26 juli heerlijk gegeten bij Grandcaf� Momus, een authentieke, nette en mooie eetgelegenheid. Het eten was lekker, de bediening heel vriendelijk en de prijs heel gunstig. Echt een aanrader, ook betaalbaar voor gezinnen. Hub en Marlies.
Menja kap schreef op 22 maart 2010:
Wij hebben vrijdagavond h��rlijk gegeten bij MOMUS!!!! Bediening was ook heel goed! Gezellig zitten en lekkere gerechten voor een klein prijsje; SUPER!!!! Groetjes Alice, Hennie, Jenet, Marije, Menja.
Jan & Irma Mink schreef op 7 maart 2010:
wij komen hier al jaren en elke keer weer worden wij verrast door de ruime keuze die het keuze menu biedt. Voor een gezellig avondje uit ben je hier aan het juiste adres.
Janny Cox-Fransbergen schreef op 26 december 2008:
Het diner op 1e kerstdag was SUPER, goed verzorgd en vriendelijk personeel,wij komen zeker heel gauw terug.groetjes Fam.Cox-Fransbergen.
Hub en Marlies schreef op 4 augustus 2008:
Wij hebben maandag 26 juli heerlijk gegeten bij Grandcaf� Momus, een authentieke, nette en mooie eetgelegenheid. Het eten was lekker, de bediening heel vriendelijk en de prijs heel gunstig. Echt een aanrader, ook betaalbaar voor gezinnen. Hub en Marlies.
Ingeborg Boudesteijn schreef op 6 januari 2008:
Tijdens winterwonderland aten wij op 14 december met een groep van 30 personen bij Momus. Was super geregeld en heerlijk gegeten. De springbok is een aanrader voor iedereen! Leuke sfeer en heerlijke aardappeltjes. Alleen de broccolitaart was wat flauw begreep ik. Verder niets dan lof.
jwa caron schreef op 12 december 2007:
Eten bij momus 2 kertsdagen heerlijk gegeten top keuken en bediening uitstekend zal kennissen momus zeker aanbevelen jwa caron Veenendaal.
Peter Koningsbergen schreef op 31 oktober 2007:
wederom lekker gegeten en de bediening was top.
celinda en rocky schreef op 29 oktober 2007:
hallo allemaal ik wil even mededelen dat ik vaker met mijn vriend kom uit eten het is altijd gezellig en blijft gezellig het eten blijft altijd even goed we zien ons misschien met de kerst weer en hopen dan ook op een leuke avond groetjes celinda en rocky
rachel schreef op 17 oktober 2007:
het genoten van het 4 gangen diner ! goed verzorgt en voor het chocolade taartje komt ik elke week terug groetjes.
Ronald en Anita schreef op 9 oktober 2007:
Wij komen geregeld naar de Momus en genieten elke keer weer van het lekkere eten. Vooral Albert verdient een pluim. Hij probeert het zijn gasten altijd naar de zin te maken! Tot snel!
C.Kes schreef op 23 december 2006:
hartelijk dank voor de zeer gezellige zaterdagavond,we hebben heerlijk van ons eten zitten te genieten,en toppie bediening,kortom een echte aanrader voor iedereen.
Arend van Halteren schreef op 19 december 2006:
Gemiddeld ga ik twee keer per jaar naar Maastricht. Een keer rond de kerst. Qua inrichting en ambiance vind ik dit restaurant veruit de gezelligste. De prijs/kwaliteit verhouding is uitmuntend!
Ritz schreef op 8 november 2006:
Veel plezier met de vernieuwde website! Groetjes van de webmaster.